Четвер, 25-04-24, 06:53:42 |

- КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ-

Головна » 2010 » Лютий » 20 » 3D-атлас Землі
21:54:55
3D-атлас Землі

Інтерактивний 3D-атлас – це точна копія Землі з світовим океаном, всіма континентами, флорою і фауною. Програма пропонує вам досліджувати нашу планету, зробивши захоплюючу подорож в найдальші куточки земної кулі. Щоб переміститися в будь-яку точку планети, вам потрібно просто
клацнути вибране місце на віртуальній карті.
Ви перенесетеся на тривимірні простори тих, що цікавлять вас континенту, країни, міста, місця. В процесі вивчення рослинного і тваринного світу Землі ви зможете зібрати цілий фотоальбом і навіть поділитися фотографіями з своїми друзями.
Французька компанія Anuman Interactive представляє цікавий проект – перший в світі інтерактивний 3D-атлас Земель, в якому віртуальна модель нашої планети відтворена з точністю до див. Комп'ютерна програма EINGANA подарує кожному унікальну можливість відправитися в кругосвітню подорож, отримати вичерпну інформацію про Землю, переміщаючись в будь-яку точку планети і вивчаючи кожен її куточок. 3D-атлас дозволить пролетіти через хмари, подолати величезні відстані за лічені секунди, опуститися в глибини вод або забратися в джунглі, відвідати Париж або прогулятися по вулицях Лондона. Електронний тривимірний атлас, забезпечений докладним керівництвом користувача, замінить масу географічних карт і стане неоцінимим подарунком для тих, хто цікавиться географією і подорожами.
Особливості продукту:

Віртуальні простори EINGANA охоплюють територію площею 500 млн. км2.

Інтерактивний 3D-атлас – це точна копія Землі з світовим океаном, всіма континентами, флорою і фауною. Програма пропонує вам досліджувати нашу планету, зробивши захоплюючу подорож в найдальші куточки земної кулі. Щоб переміститися в будь-яку точку планети, вам потрібно просто клацнути вибране місце на віртуальній карті. Ви перенесетеся на тривимірні простори тих, що цікавлять вас континенту, країни, міста, місця. В процесі вивчення рослинного і тваринного світу Землі ви зможете зібрати цілий фотоальбом і навіть поділитися фотографіями з своїми друзями.
За допомогою програми EINGANA ви з легкістю зробите кругосвітню подорож.

Для того, щоб воно було комфортним, а вивчення нашої планети плідним, вам надається можливість регулювати швидкість переміщення по віртуальних просторах атласу. Щоб милуватися пейзажами, ви зможете рухатися з швидкістю декілька десятків кілометрів на годину, а для переміщення на великі відстані можливо значно збільшувати швидкість.

В світі EINGANA ви знайдете безліч тварин, життя яких ви зможете детально досліджувати. У режимі спостереження ви зможете невідступно слідувати за тим, що цікавить вас твариною і увідіть найцікавіші моменти його життя. Подорожуючи по планеті, ви зможете самі регулювати час доби і побачити, як виглядає Земля в різних куточках планети протягом дня.
Програма містить велику кількість даних по топографії, метеорології, географії і гідрографії. Переміщаючись по місцевості, ви зможете бачити наступні дані: місцевий час в точці спостереження, час по Грінвічу, дату, координати точки спостереження (широта і довгота з точністю до секунд або до 30 м), висота точки спостереження над поверхнею Землі (у метрах або кілометрах), висота точки спостереження над рівнем морить і, нарешті, швидкість переміщення (км/ч). Ви зможете поглянути на Землю з космосу або з відстані 1 см від поверхні. Зручна система пошуку допоможе легко знайти будь-який регіон, країну, місто, місцевість або водний об'єкт.

У вас є унікальна можливість отримати вичерпну інформацію про Землю, виходити всі стежини або облетіти планету як птах. Вивчіть кожен її куточок, відчуйте себе великими дослідниками
Мінімальні системні вимоги:
Операційна система 98SE/2000/Mе/XP
Процесор Pentium® II 400 Мгц
1,4 Гб вільного місця на HD для установки
1 Гб вільного місця на HD для запуску
64 МБ оперативної пам'яті
Звуковий пристрій 16 битий
відеоадаптер з підтримкою OPENGL з
пам'яттю 16 Мб
DirectX® 7.0
Дозвіл екрану 800х600 з глибиною кольору 8 битий
16-швидкісний пристрій для читання
компакт-дисків
CD-ROM

Назва: «EINGANA. 3D-атлас Земель»
Рік випуску: 2008
Розробник: Anuman Interactive
Платформа: РС
Сумісність з Vista: невідомо
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: Присутній
Розмір файлу: 1.29 Gb

ЗАВАНТАЖИТИ

letitbit.1

letitbit.2

Переглядів: 1104 | Додав: nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПОГОДА,ВАЛЮТА І ІН
Курс долара kolomyya.at.ua Свіжий софт КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ МОНТАЖ ОПАЛЕННЯ ТА ВОДОПОСТАЧАННЯ
Статистика
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Пошук
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів
Футбол
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...
Друзі сайту
Каталог україномовних сайтів Украинский портАл Rambler's Top100 kolomyya.at.ua koljmya.at.ua КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Каталог MyList.com.ua Украина онлайн Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Пиши українською Автоматический серфинг
Учасник премії українського вебу - 2010