Четвер, 28-03-24, 22:55:07 |

- КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ-

Головна » 2010 » Березень » 9 » Енциклопедія географічних баз. Карта світу
14:52:17
Енциклопедія географічних баз. Карта світу
Компакт-диск "Карта світу" містить базу даних географо-політичних об'єктів миру, представлену у вигляді глобуса, що обертається і масштабується, а також колекцію з 48-ми баз даних об'єктів місцевості іноземних держав, цікавих для туризму з подробицею, відповідною масштабам від 1:300000 до 1:4000000, включаючи території всіх Європейських держав, карти США, Канади, Китаю Індії, Японії, Єгипту, Ізраїлю, Куби і ін.
До колекції увійшли:
Найцікавіші туристські міста - Париж, Дубай, Абу-дабі, Єрусалим і каїр. Проста і ефективна програма забезпечує перегляд одній або одночасно декількох баз даних об'єктів місцевості у вигляді картографічних зображень в будь-яких масштабах, швидкий пошук населених пунктів по назвах або частинах назв (контекстам) з демонстрацією на картографічному фоні. Для баз міст забезпечується пошук вулиць. Вбудований циркуль дозволяє вимірювати відстані по прямих напрямах або довільних маршрутах. Кожна база, декілька баз або їх довільні фрагменти бути роздруковані у вигляді картографічних зображень з настройками вигляду і розташування на листі принтера. Редактор призначеного для користувача шару, забезпечує нанесення на картографічний фон своїх позначок, підписів, коментарів.
До колекції увійшли:
Найцікавіші туристські міста - Париж, Дубай, Абу-дабі, Єрусалим і каїр. Проста і ефективна програма забезпечує перегляд одній або одночасно декількох баз даних об'єктів місцевості у вигляді картографічних зображень в будь-яких масштабах, швидкий пошук населених пунктів по назвах або частинах назв (контекстам) з демонстрацією на картографічному фоні. Програма для комп'ютера забезпечує можливість 3D-представления карт, а також формування пойменованих видів карти з настройками зображення, необхідних користувачеві для використання на мобільному телефоні. Заготівка видів карти для мобільного телефону здійснюється з урахуванням обмежень конкретної моделі телефону, що автоматично враховуються по даним, ліченим з телефону. Штатними засобами синхронізації телефону з комп'ютером забезпечується перенесення в мобільний телефон заготовлених видів карт разом з програмою для мобільного телефону, що забезпечує використання карт на телефоні.Програма для мобільного телефону MobileMap, версія 2 забезпечує проглядання записаних в мобільний телефон видів карти, нанесення і проглядання позначок.

Особливості програми:
- Довідник по країнах і автономіях з ідентифікацією державними прапорами, назвами, столицями, оглядач об'єктів карт з контекстними пошуками і вказівками на карті.
- Можливість сортувань записів про країни за різними ознаками - мовами, релігіями, політичними блоками і ін.

- Поточні дані - географічні координати, масштаб відображення карти, підказки.
- Інструменти управління завантаженням і видом карт, вимірювань, друку, виклику довідки, перемикання в 3D режиму.
- Представлення карти світу глобусом, що обертається і масштабується, можливість одночасного завантаження безлічі карт держав.
- Відомості про країни і автономії, можливість внесення своїх заміток, отримання відомостей з довідника або через карту.
- Редактор призначеного для користувача шару із збереженням результатів і можливістю обміну.

Програма для комп'ютера забезпечить:
- Використання Тематичного довідника по країнах світу.
- Пошукові довідники по назвах населених пунктів.
- Вимірювання відстаней вбудованим циркулем.
- Друк картографічних зображень з настройками.
- Нанесення і використання позначок.
Мінімальні системні вимоги:
Операційна система: Windows 98/МЕ/NT/2000/XP/Vista
Процесор: Pentium III 1 Ггц
Пам'ять: 256 МБ
Відеокарта: SVGA
Вільне місце на ЖД: 160 МБ
Назва:Велика енциклопедія географічних баз. Карта світу
Видавництво: Інгит, ТОВ "Видавництво"
Формат:iso
Розмір:632 Mb

ЗАВАНТАЖИТИ


extabit.com

turbobit.net

Переглядів: 1354 | Додав: nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПОГОДА,ВАЛЮТА І ІН
Курс долара kolomyya.at.ua Свіжий софт КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ МОНТАЖ ОПАЛЕННЯ ТА ВОДОПОСТАЧАННЯ
Статистика
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Пошук
Міні-чат
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Футбол
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...
Друзі сайту
Каталог україномовних сайтів Украинский портАл Rambler's Top100 kolomyya.at.ua koljmya.at.ua КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Каталог MyList.com.ua Украина онлайн Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Пиши українською Автоматический серфинг
Учасник премії українського вебу - 2010