Вівторок, 19-03-24, 06:12:22 |

- КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ-

Головна » 2010 » Лютий » 20

Інформація про Програму:
Рік: 2009
Країна: Росія
Жанр: Інтерактивний курс
Розмір: 446 MB

За допомогою цього інтерактивного курсу ви легко освоїте найосновніші програмні продукти 1С, В нім дуже детально і зрозуміло розглянуто вивчення інтерфейсу і основних дій програм, які необхідні для якісного виконання бухгалтерських операцій.
З серії самовчителів для популярних професій. Самовчитель для бухгалтера.

Дана збірка орієнтована на тих, хто самостійно освоює ази бухгалтерії.

Самовчитель містить повчальні курси таких програм як:
— 1С: Підприємство – Бухгалтерський облік, редакція 4.5: Наша фірма
— 1С: Підприємство – Торговля+Склад, редакція 9.2
— 1С: Підприємство – Зарплата+Кадры, редакція 2.3
— Microsoft Windows XP
— Microsoft Office Excel XP


Можливості продукту:
— Анімовані уроки, озвучені професійним диктором.
— Можливі ... Читати далі »
Переглядів: 1400 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)



Основний зміст компакт-диска складає опис різних методів лову в завмсимості від виду риб і місць їх проживання. Для тих, хто серйозно займається рибалкою і хоче знати, як виглядають приманки під водою і як вони діють, додається керівництво по самостійному виготовленню штучних мушок і приманок. А любителі не тільки ловити, але і вживати рибу в їжу, зможуть отримати цінні поради по її приготуванню.
... Читати далі »
Переглядів: 1163 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)




Диск адресований любителям природи - як тим, кому царство грибів поки що зовсім не знайомо і навіть чужо, так і тим, хто під час прогулянок, походів, спостережень вже встиг багато в чому освоїти необхідний матеріал і вважає себе досвідченим грибником. На диску Ви знайдете відомості про структуру, існування, розмноження грибів, про їх живильну цінність, житла і способи їх використання. Особлива увага приділяється їстівним грибам і їх небезпечним - тобто отруйним - двійникам. Весь представлений в зручній оболонці. Є можливість пошуку.
... Читати далі »
Переглядів: 2731 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)



Ця енциклопедія представляє інтерес як для досвідчених садівників і городників, так і для тих, кому тільки належить зайнятися такою нелегкою справою, як вирощування різних плодово-ягідних і овочевих культур. У ній ви знайдете масу цінних рад про те, як підготувати грунт до посадки, правильно садити і вирощувати дерева, чагарники, овочеві культури.
... Читати далі »
Переглядів: 831 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)



Зручний і компактний «Довідник сімейного доктора» містить основні відомості, що стосуються найбільш поширених захворювань дитячого і старечого віку (педіатричних і геріатрічеськіх), загальнотерапевтичних, хірургічних, інфекційних, гінекологічних, ендокринних і інших захворювань.
На практиці лікарі різних спеціальностей часто виступають як сімейний доктор. Цей медичний довідник – для них!
Повний «Довідник сімейного доктора» містить мінімально необхідні відомості, які можуть знадобитися сімейному лікареві для роботи. Описані особливості клініки найбільш поширених загальнотерапевтичних, гінекологічних, хірургічних, інфекційних, шкірних, педіатричних захворювань, а так само хвороб нервової системи, очей, лор-органів.
Розглянуті причини виникнення і розвитку різних захворювань, приведені їх основні симптоми, а так само детально представлені с ... Читати далі »
Переглядів: 925 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)



Медична мультимедійна енциклопедія «Анатомія і фізіологія» (RUS), по зручності користування і широті обхвату описуваної теми, заслужено займає верхні строчки в рейтингах медичних довідників і енциклопедій.
Вона дозволяє детально і наочно вивчити організм людини, будову (анатомію) його основних систем, а так само ознайомитися з їх функціями (фізіологією), хімічним складом рідин і середовищ і т.д.
Ви легко витягнете з довідника ясні і повні відповіді на найцікавіші питання, пов'язані з темою анатомії і фізіології.

У вашому розпорядженні буде три інтерактивні розділи медичного довідника анатомії і фізіології людини:
Рентгенівський сканер тіла людини.
Сканер 3D-моделей найважливіших внутрішніх органів (розглядати які можна з будь-якого ракурсу, повертаючи їх в різні боки).Сканер систем, який проведе докладні екскурсії по основних функціональних системах, п ... Читати далі »
Переглядів: 2538 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)


Якщо ви збираєтеся освоїти водіння автомобіля, то ця програма вам просто необхідна. Тільки уявіть собі скупчення транспорту на вулицях в час пік, брак місць для парковок, неадекватна дорожня інформація і інша «краса» російського мегаполісу. Часто все це стає чинником серйозного стресу для людей, що лише недавно сіли за кермо. З іншого боку, життєво важливий досвід водіння накопичується тільки при регулярній практичній їзді. Саме такого досвіду ви зможете набути за допомогою учбового симулятора «3D-инструктор. Водіння по Москві».
Ця унікальна програма розроблена для того, щоб допомогти підготуватися до складання практичного іспиту в ГИБДД і відчути себе упевненіше на переобтяжених столичних магістралях. Ви доведете до автоматизму навики, отримані за час навчання в автошколі і спробуєте себе на екзамені з водіння без ризику перездачі і втрати часу і грошей.
Переглядів: 1427 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)


Програма призначена для політиків, журналістів, дипломатів, підприємців, туристів, викладачів, студентів і школярів - для всіх, кому потрібна надійна і свіжа інформація про наших сусідів по планеті. Все представлено в зручній оболонці, є можливість пошуку.

У даній програмі представлена докладна інформація про країни світу:
-офіційна назва;
-державна символіка;
-економіка;
-народонаселення;
-історична довідка;
-визначні пам'ятки;
-карти, діаграми, фотографії.

+ словник термінів (80000 статей).
Системні вимоги:
- Windows XP;
- Celeron/Pentium;
- 128 Мбайт ОЗУ;

Назва: Велика Політична Енциклопедія
Серія: Енциклопедія
Формат: Не вимагає установки
Якість: rar
Розмір: 80.55 Mb

ЗАВАНТАЖИТИ

... Читати далі »
Переглядів: 1753 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)


Інтерактивний 3D-атлас – це точна копія Землі з світовим океаном, всіма континентами, флорою і фауною. Програма пропонує вам досліджувати нашу планету, зробивши захоплюючу подорож в найдальші куточки земної кулі. Щоб переміститися в будь-яку точку планети, вам потрібно просто
клацнути вибране місце на віртуальній карті.
Ви перенесетеся на тривимірні простори тих, що цікавлять вас континенту, країни, міста, місця. В процесі вивчення рослинного і тваринного світу Землі ви зможете зібрати цілий фотоальбом і навіть поділитися фотографіями з своїми друзями.
Французька компанія Anuman Interactive представляє цікавий проект – перший в світі інтерактивний 3D-атлас Земель, в якому віртуальна модель нашої планети відтворена з точністю до див. Комп'ютерна програма EINGANA подарує кожному унікальну можливість відправитися в кругосвітню подорож, отримат ... Читати далі »
Переглядів: 1099 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)


Інформація на даному диску дозволить вам легко орієнтуватися в різноманітті лікарських рослин, а також дізнатися багато нового про лікування основних груп захворювань за допомогою засобів народної медицини.
Для зручності користувача диск містить розширену пошукову систему.
Крім того, є можливість зберегти дані про вибрану рослину файл або роздрукувати на принтері.
Диск стане хорошим подарунком всім, хто цікавиться лікарськими травами і піклується про своє здоров'я.
Програма працює безпосередньо з компакт-диска і не вимагає установки на жорсткий диск комп'ютера.
Цей диск присвячений лікарським рослинам і рецептам по їх використанню.
Диск містить чотири основні розділи:

Список трав
Рецепти
Покажчик по застосуванню
Довідник

Назва: Енциклопедія Лікарських Рослин
Видавництво: Media2000
Рік: 2009
Формат: MD ... Читати далі »
Переглядів: 1968 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)


Основним змістом енциклопедії є історія в найширшому сенсі слова з якнайдавніших часів до наших днів. Це події, що визначають долі континентів, біографії державних діячів і політиків, крупні битви і битви, а також міжнародні організації. Різноманітний ілюстративний матеріал не тільки додає виданню цікавість, але і істотно доповнює інформацію статей.

Переглядів: 942 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)



Успішна кар'єра сучасної людини немислима без грамотного володіння комп'ютерними програмами. Разом з тим дуже часто у нас немає засобів і часу на покупку і вивчення підручників і довідників. «Азбука Windows XP» заощадить ваш час, замінить дорогі курси і масу навчальних посібників.

Інтерактивний курс побудований так, щоб познайомити користувача з основами роботи в операційній системі Windows XP. Учбова програма навчить вас грамотно і в повному об'ємі використовувати можливості Windows XP і правильно виконувати різноманітні операції.
Таким чином, прослуховує курс інтерактивних лекцій, ви отримаєте базові знання по наступних темах: основи роботи в Windows XP, робота з вікнами, файлами, теками, настройка робочого столу, панелі завдань і меню «Пуск», а також
конфігурація і обслуговування системи.

Прослуховує 62 ... Читати далі »
Переглядів: 891 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)

Навіть якщо ви «з пелюшок» водите машину і легко орієнтуєтеся в різних ситуаціях на дорозі, все одно, щоб отримати має рацію, доведеться складати іспит в ДАІ. Але є хороша новина – вивчати Правила дорожнього руху можна з цікавістю.
Цей інтерактивний диск – відмінна можливість швидко запам'ятати всю необхідну інформацію і успішно скласти іспит. Тренажер створений на основі офіційних квитків і повністю відтворює процедуру складання іспиту. Вам не доведеться зубрити правильні відповіді на всі квитки, озброївшись підручником і зошитом, – перед екраном телевізора засвоїти нову інформацію набагато легше! Після знайомства з диском ви переконаєтеся, що «страшний монстр ДАІ» – це всього лише стереотип!
Програма тестування з базою даних за правилами дорожнього руху. База даних професійних тестів, включає всі квитки для екзаменів з правил дорожнього руху для категорій A і B. Екзаменаційна ... Читати далі »
Переглядів: 2366 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)

Glasklar Human 3D - це мультимедійний атлас. Енциклопедія людського організму, може бути корисна всім, хто хоч трохи розбирається в медицині або тільки намагається по більше дізнатися про будову людину. Glasklar Human 3D - повчальний тривимірний відеотур по вашому тілу. 3D-анимации з голосовим супроводом, 400 деталізованих ілюстрацій на 500 сторінках з текстом з 8000 ключових слів, що легко розуміється, і пошуковою функцією, з 1300 посиланнями в інтернет, медичний словник з більш ніж 5000 термінами і з 1000 латинськими перекладами.
Переглядів: 896 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)

Електронна мультитематическая енциклопедія дасть розгорнену відповідь на абсолютно будь-яке питання, не залежно від області знань. Більше немає необхідності копити засоби на багатотомні словники і енциклопедії, а пошук потрібної інфомациі займе лічені секунди.

Базова комплектація включає наступні модулі:
Відкрита православна енциклопедія ДРЕВО (6,70 тис)
Словник російської мови. Т. Ф. Ефремова (123,72 тис)
Великий енциклопедичний словник (66,06 тис)
Тлумачний словник живої мови великороса В. Даль (43,
63 тис)
Тлумачний словник по ред. Ушакова (88,28 тис)
Словник російської мови С. И. Ожегова (38,95 тис)
Орфографічний словник (162,03 тис)
Орфографічний словник російської мови (163,29 тис)
Медичні терміни (54,58 тис)
Словник Брокгауза і Ефрона (5,28 тис)
Будівельні терміни (0,59 тис)
Словник синонімів Н.Абрамова (19,11 тис)
Словник е ... Читати далі »
Переглядів: 1533 | Додав: nad | Дата: 20-02-10 | Коментарі (0)

Форма входу
ПОГОДА,ВАЛЮТА І ІН
Курс долара kolomyya.at.ua Свіжий софт КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ МОНТАЖ ОПАЛЕННЯ ТА ВОДОПОСТАЧАННЯ
Статистика
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Пошук
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів
Футбол
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...
Друзі сайту
Каталог україномовних сайтів Украинский портАл Rambler's Top100 kolomyya.at.ua koljmya.at.ua КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Каталог MyList.com.ua Украина онлайн Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Пиши українською Автоматический серфинг
Учасник премії українського вебу - 2010